У Дніпрі на Новому мосту з вантажівки випали і розлетілися тисячі медичних масок. Відео моменту зафіксувала камера на мосту.

Про це повідомляє ТСН, посилаючись на місцеві пабліки.

У Дніпрі тисячі масок висипалися з вантажівки під час руху на центральному мосту. Сильні пориви вітру почали піднімати блакитні маски в повітря і розносити навколо. Все це знімали водії і пасажири, що проїжджали по переправі, а також встановлена камера на мосту.

Маски покрили поверхню річки під мостом, деякі долетіли до набережної. З газонів їх почали прибирати комунальники, які кажуть, що назбирали тисячі штук.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

А ось зібрати маски з моста виявилося складніше. Доведеться почекати ночі, коли рух по мосту буде не таким інтенсивним. А ось хто власник всього "багатства", поки невідомо.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Комаровський розповів, наскільки медичні маски захищають від хвороб

Як повідомляє портал «Знай.иа» Що буде, якщо не натягувати маску на ніс- "ворота" відкриті і вірус проходить

Також «Знай.иа " писав, що Відомий лікар викликався на "голих" українців: "Людей ховають у мішках, надіньте вже ці маски!"