Заступник мера Дніпра Михайло Лисенко показав на прикладі Німеччини, як виглядатиме крематорій.

Відео чиновник опублікував на своїй сторінці у Фейсбуці.

За словами Лисенка, в Дніпрі буде використовуватися така ж піч і така ж технологія кремації, як у німців. Весь процес буде відповідати європейським стандартам.

Процес кремації виглядає так: спочатку в піч заїжджає труна з тілом, після з праху магнітом вибирають металеві фрагменти, після цього прах подрібнюють і він потрапляє в урну.

Сама піч складається з трьох відсіків: 1 відсік – де відбувається основне горіння; 2 відсік – де відбувається додаткове спалювання; 3 відсік – потрапляння остиглого праху.

Популярні новини зараз
Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову
Показати ще

Також Лисенко не забув розповісти і про систему фільтрації. У сучасному крематорії вихлопні гази охолоджуються до 80 градусів. Після цього гази виходять через фільтри, через абсорбенти. До рукавного фільтра кількість шкідливих речовин - 1,2 міліграма на кубометр.

Ще в крематорії є теплообмінники, завдяки яким опалюються найближчі будинки, садки і школи.

В середньому, час кремації одного тіла триває 40-50 хвилин. Температура горіння в печі досягає позначки в 1 тис. градусів.

Як показав чиновник, в цей час ніякого їдкого чорного диму, який може забруднювати атмосферу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Українські школи та садочки зігріватимуть теплом крематорію: "чого добру пропадати?"

Як повідомляє портал «Знай.иа " Філатів побудує в Дніпрі крематорій за мільйон

Також «Знай.иа " писав, що У Дніпрі накрутили ціни на Ритуальні послуги-доведеться брати кредит, щоб поховати по-людськи