У Дніпрі знайшли чоловіка, якого нещодавно розшукували по всьому місту. На жаль, він виявився мертвий, повідомляють у волонтерській групі "Пошук зниклих дітей".

Як повідомляється, адвокат Роман Юрченко страждав від онкологічного захворювання легенів. Він проходив курс хіміотерапії, яка негативно впливає на мозок людини.

Чоловік проживав на вулиці Немировича-Данченка, 60 в районі зупинки "Виконком" на житловому масиві Придніпровськ.

Близько 3 години ночі 2 грудня він з дружиною вийшов на вулицю подихати повітрям, але раптово розвернувся в інший бік і зник у невідомому напрямку. Як припускають, у нього міг статися нервовий зрив.

Після цього поліція, волонтери та просто небайдужі громадяни кинулися на пошуки зниклого чоловіка, проте знайти його змогли лише наступного дня.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

У коментарях до повідомлення дніпряни почали будувати власні версії зникнення чоловіка і причин, за якими він міг втекти. Однак сестра загиблого припинила ці домисли.

"Не вигадуйте свої історії. Мій брат хворів, і він часто виходив разом з дружиною на вулицю пройтися. Він проходив курс хіміотерапії, яка впливає на людський мозок", - зазначила вона.

Нагадаємо, раніше У Львові зник чоловік з психічним розладом - немає сорока, а вже сивий

Як повідомляє портал «Знай.uа» У Києві зник безвісти відомий музикант: все вказує на те, що його життя в небезпеці

Також «Знай.uа " писав, що На Тернопільщині зник чоловік зі шрамом на підборідді-схожий на Траволту