У Дніпрі колектори незаконно відібрали у городянина Дениса автомобіль, на покупку якого він у 2011 році взяв у кредит.

Читайте Знай в Google News!

Детальніше про це розповідає "ДніпроTV" у своєму сюжеті.

Повідомляється, що житель Дніпра в 2011 році купив автомобіль Nissan Teana за півмільйона гривень. На той момент чоловік був в змозі оплатити лише половину суми-другу частину довелося брати в кредит. Минуло 4 роки – банк розорився і всі кредити були продані колекторським фірмам. Через якийсь час колектори без попередження забрали автомобіль городянина і відвезли в невідомому напрямку.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Одразу 3 нотаріальні контори нарахували Денису різні суми боргу за кредитом: один нотаріус нарахував 217 тисяч гривень, інший – 224 тисячі гривень, а третій – 339 тисяч гривень. Крім цього городянина постійно штурмують колектори: приходять до нього додому, Шлють листи без мокрої печатки. На прохання Дениса показати відповідні документи, його ігнорують.

Поки чоловік намагається відстояти свою машину, її вже успішно виставили на торги – придбати її може кожен бажаючий, початкова сума ставок 180 тисяч гривень. Однак ніхто не знає, де і в якому стані знаходиться автомобіль.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Харкові колектори намагаються вижити з квартири багатодітну сім'ю.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Дніпрі Літня жінка змушена спати на землі під кущем. Дніпряни хотіли допомогти їй, але діти закидали пенсіонерку камінням і після цього вона зникла.

Також Знай.иа писав, що у Києві комунальники загнали машину в яму-вирили і пішли по домівках.