На околиці Дніпра п'ятеро дітей проживали в жахливих умовах-весь будинок був завалений сміттям, а харчувалися вони гнилими недоїдками.

Читайте Знай в Google News!

Детальніше про це розповідає прес-служба патрульної поліції Дніпропетровської області в Facebook, а також "5 канал" у своєму сюжет.

У середу, 25 листопада, вночі діти викликали поліцію через напад на них співмешканки їхнього дядька. Вона перебувала в стані алкогольного сп'яніння, почала скандал і навіть розбила вікно. У той момент батьків дітей не було вдома, однак, як тільки мати дізналася про присутність поліції в будинку, відразу ж повернулася.

Як з'ясувалося, в будинку проживають дві сім'ї-жінка з п'ятьма дітьми і її брат зі співмешканкою. На останню поліція склала адміністративний протокол за дрібне хуліганство. Але найбільше патрульних вразили умови, в яких знаходилися діти – весь будинок і двір були завалені сміттям, а малюків годували гнилими недоїдками. Було видним неозброєним оком, що за дітьми не стежать і вони голодні.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Сміття / фото: Патрульна поліція
Сміття / фото: Патрульна поліція

На місце приїхала служба у справах дітей. Хлопців забрали у матері до тих пір, поки вона не наведе порядок в будинку. За словами служби опіки, поки її не збираються позбавляти батьківських прав-їй дали час на те, щоб навести лад на території, де житимуть діти. До тих пір вони будуть знаходиться під опікою держави.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Дніпрі жінка вирішила перевірити свою квартиру на проспекті Поля і виявила там бездомного, який відмовлявся покинути приміщення.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Дніпрі на ногу маленької рити впала бетонна плита на шкільному подвір'ї і сильно травмувала ніжку дитини.

Також Знай.иа писав, що під Дніпром у лісосмузі жителі виявили новоспечене звалище з тухлої риби.