У ніч на 23 листопада в у поліцію звернувся дніпрянин, який сказав, що йому загрожує співмешканець його колишньої дружини.

Про це повідомила пресслужба патрульної поліції в Дніпропетровській області.

Патрульні прибули за адресою на вулицю Данила Галицького, і виявили не заявника, а чоловіка з закривавленими ногами і жінку біля нього. Та й пояснила, що поранений — її цивільний чоловік. Ножові поранення ніг йому наніс її колишній чоловік, а після злочину зник у невідомому напрямку.

Як повідомила громадянка, то конфлікт з колишнім чоловіком виник з приводу спільних дітей. З'ясування стосунків між колишніми коханими перейшло в погрози, які закінчилися нанесенням тяжких тілесних ушкоджень нинішньому співмешканцю жінки.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики
Показати ще

Правоохоронці в терміновому порядку надали медичну допомогу потерпілому - наклали джгути і викликали швидку.

Дніпрянка назвала прикмети зловмисника, а патрульні передали їх усім екіпажам і приступили до пошуків. Незабаром співробітники роти тактико оперативного реагування виявили схожого за прикметою зловмисника в супермаркеті неподалік. Його одразу затримали.

Постраждалого госпіталізували до лікарні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Чоловік відрізав голову 6-річному синові друга-поліція досі не може допитати злочинця через наркотичне сп'яніння

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Запоріжжі поліцію зустрів" зарізаний " чоловік пенсіонерки

Також «Знай.иа " писав, що Хлопець напав на батьків і 5-річну племінницю з ножем і пістолетом: цілився в голову