У Дніпрі волонтери влаштували справжнє свято для дівчинки Женечки Ухватової, яка опинилася в лікарні і шість тижнів боролася за життя. Про це розповіла волонтер Олександра Сова-Тимощенкова.

Дівчина нагадала, що дитина отримала 60% опіків тіла, і лікарі не давали жодних гарантій того, що дівчинка виживе. Дитина перенесла десятки перев'язок, очисток крові і операцій.

У цей день малятку виповнилося чотири роки-для неї влаштували сюрприз-вечірку з аніматором і повітряними кульками. Одним з бажань дівчинки було отримати ошатне плаття, багато кульок і зустріти поні Пінкі Пай. Все це малятко отримало від волонтерів.

Фото: Facebook
Фото: Facebook

Фото: Facebook
Фото: Facebook

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Фото: Facebook
Фото: Facebook

«А ще тортик, свічки, привітання та гості! До Женечке приходила мама, я принесла подарунки і розважала дитину. У неї періодично змінюються сусіди по палаті, і кожен раз приклад Женечки стає зразком для наслідування для всіх. Дивлячись на неї, люди розуміють, що навіть у найскладнішій ситуації, ніколи не можна здаватися», - написала волонтер.

Женя вже поправляється, незабаром її випишуть з лікарні.

Нагадавши, Знай повідомляв, що 10 листопада у світі відзначають День сиріт. Спеціально до цього дня Міністерство соціальної політики України присвятило кілька публікацій, а також презентувало суспільству результати роботи з приводу допомоги дітям сиротам в країні.

Також Знай писав, що багатодітна сім'я з Донбасу втратила все через військові дії. У сім'ї виховуються 12 дітей – 6 рідних і 6 прийомних. Сім'я завдяки волонтерам та допомозі від Європейського Союзу отримала будинок під Києвом. Однак зараз над ними нависла загроза повторно опинитися на вулиці.

Нещодавно Знай передавав, що в Дніпрі 14-річна дівчинка-сирота шукає сім'ю.