У Дніпрі пасажирка з дитиною поскаржилася на хамовитість водія 101 автобуса.

Про це розповіла дівчина Ольга в групі "Департамент транспорту ДМР".

За словами Ольги, водій поводився по-хамськи, лаявся і ображав пасажирів при маленьких дітях. І своєю поведінкою зіпсував настрій дівчині.

Як виявилося, при посадці пасажирів водій не пускав пільговиків і кричав, що "тільки 6 осіб". Але деякі жінки виявилися не боязкого десятка і прорвалися з фразою "обмежень немає".

маршрутки Дніпра, скріншот з відео
маршрутки Дніпра, скріншот з відео

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

"Але коли зайшла я з дитиною, при пред'явленні посвідчення почула:" еб...ся, я в ах...е".Я пройшла в салон в шоковому стані (спасибі,що не викинув з салону). Я не знайшлася що відповісти дитині на питання"чому дядько говорить погані слова"? Як ви інструктуєте водіїв, якщо вони займаються самодіяльністю і не в змозі сприйняти і запам'ятати правила перевезення пільговиків?",- запитує Ольга.

Також дівчина попросила перевізників повісити табличку з величезним шрифтом тексту про перевезення пільгових категорій в салоні перед носом водіїв.

"Перевізник, у вас погані водії і негідники. Мені не потрібні ваші вибачення ні в приватні, ні тут. Хамство і самодіяльність ваших водіїв нікуди не дінеться, що б ви не написали",- обурюється дівчина.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У дніпровських маршрутках чоловіки змушують стояти матусь з дітьми: "як не соромно!"

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Дніпрі бидло-маршрутник відривається на пенсіонерах- " досить сюди лізти!"

Також «Знай.иа " писав, що Під Дніпром маршрутник не пустив дитину без маски, мати поставила на вуха все місто: "Нахал!"