Під Дніпром від ускладнень викликаних коронавірусною інфекцією померла лікар-анестезіолог Солонянської районної лікарні Тетяна Мовчан.

Про це повідомив анестезіолог у КП "Слобожанська Центральна лікарня" Слобожанської селищної ради" Сергій Куликов у Фейсбуці.

Медик тривалий час пропрацювала в лікарні Мечникова в Дніпрі. А останнім часом працювала лікарем-анестезіологом Солонянської районної лікарні.

За словами колег, своє недовге життя Тетяна Мовчан присвятила медичній допомозі людям.

фото: Сергій Куликов / Фейсбук
фото: Сергій Куликов / Фейсбук

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Вона завжди була чуйною і небайдужою до людських проблем. Завжди простягала руку допомоги нужденним в ній, підтримувала не тільки словом, а й ділом. Світла пам'ять про Тетяну назавжди збережеться в наших серцях. Щирі співчуття рідним",- написав Куликов.

Нагадаємо, у Львові коронавірус обірвав життя відомого медика-колеги з сумом повідомили, що помер лікар обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Станіслав Левандовський.

Медику було 76 років, у Львові він пропрацював майже 30 років, і за цей час лікарем було врятовано тисячі людських життів.

До свого 77-го дня народження Станіслав Михайлович не дожив всього два тижні. Він мав міцне здоров'я і рідко скаржився на хвороби.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Дніпрі від коронавірусу помер відомий тренер: "ростив справжніх чемпіонів"

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Львові після тяжкої хвороби помер видатний шахіст-Галичина схилила голови

Також «Знай.иа " писав, що У Харкові коронавірус одним ударом забрав рекордну кількість життів, стає страшно