У Дніпрі літня жінка змушена спати на землі під кущем. Дніпряни хотіли допомогти їй, але діти закидали пенсіонерку камінням і після цього вона зникла.

Про це повідомила місцева мешканка Kat Net у групі "Північний ж/м, Дніпро" у Фейсбуці.

Читайте Знай в Google News!

Автор поста зазначає, що жінка цілком нормальна, адекватна і твереза. Звуть її Лілія, на вигляд років 50-60. За її словами, вона з Першотравенська, а родичів у неї немає.

Проблема полягає в тому, що Лілі нікуди йти, а в лікарні її не прийняли, тому їй доводиться жити на вулиці.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

джерело: соцмережі
джерело: соцмережі

Жінка збиралася шукати інше місце для ночівлі після того, як діти закидали її камінням.

"Допомогли теплим одягом і їжею, але спати під відкритим небом в такий холод, не допоможе жодна ковдра. Діти закидали камінням, шукає інше місце, де спати. Плаче. Може у кого є зв'язки з якоюсь організацією, щоб допомогти людині?"—написала у пості дніпрянка.

Автор поста в коментарях уточнила, що небайдужі люди додзвонилися в центр соціальної допомоги і жінку готові забрати. Але на жаль Ліля пропала і її більше ніхто не бачив. Але сподіваються, що вона скоро з'явиться і їй зможуть допомогти, також в коментарях відзначили, про сформоване враження, що у жінки проблеми з пам'яттю.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Живуть у наметі: озвірілі колектори викинули киян з власної квартири, Феміда спить

Як повідомляє портал «Знай.иа» У лісі під столицею знайшли "Мауглі", що живе з бездомними: іноді гуляє на дитячому майданчику

Також «Знай.иа " писав, що У Харкові син-нелюд змусив матір жити в підвалі: "ти тут ніхто"