У Дніпрі волонтери та неріводушні городяни шукають бездомну жінку, яку закидали камінням. Жінка не п'є, але живе на вулиці, їй допомагали жителі мікрорайону.

Користувачка соцмережі опублікувала пост про те, що Розшукується бездомна жінка лілія, яка змушена була жити в масиві «Північний» під кущем. Користувачка з ніком Kat Net розповіла, що Лілія не п'є, адекватна і спокійна. Люди з найближчих будинків принесли їй теплий одяг і взуття. Також люди почали з'ясовувати звідки Лілія. Вона розповіла, що з Первомайська, але рідних Немає, які могли б їй допомогти.

Жителі житлового масиву стали шукати притулок, щоб забрати жінку з холоду, там пообіцяли приїхати 18 листопада. Однак жінка зникла після того, як її закидали камінням діти. Також користувачка зазначила, що її підопічна була засмучена і плакала. Вона збиралася шукати інше місце для ночівлі. Жінка також стурбована, що на вулиці мороз, а Лілія залишилася на вулиці.

Нагадавши, Знай писав, що 17 листопада, стало відомо про те, що в Мексиці через сильні дощі і Ураган. Ця сталася потужна повінь. Однією з його жертв міг стати нещасний пес, якого кинули господарі. Повінь сталася в мексиканському штаті Табаско. Моряки пливли на човні по затопленій вулиці в пошуках жителів, які потребували порятунку. Але замість людини вони натрапили на собаку.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Також Знай повідомляв, як переживають холоди бездомні із Запоріжжя. Холодна пора року кожен раз стає справжнім випробуванням для людей, яким ніде жити. Їм нікуди піти, і хтось із них не має можливості навіть поїсти. Ще ряду людей потрібна медична допомога.

Нещодавно Знай передавав, що на вулиці з кожним днем стає все холодніше, а це означає, що стає все більше шансів бездомним замерзнути. Щоб цього не сталося у Львові стартує акція"зігрій людину".