Думаєте, що приготувати з печінки? Звичайно ж, печінковий торт – один з найоригінальніших і дуже вдалих варіантів.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяТакий тортик може з легкістю виступати в якості закуски або основної страви для святкового столу і сімейної трапези.
Печінка включає до свого складу багато корисних речовин, такі як: вітаміни групи «В», «Е», магній, кальцій, фосфор, хлор, калій, молібден, залізо і цинк.
Інгредієнти:
- 0,5 кг печінки
- 2 цибулини
- 4 яйця
- 1 ст. молока
- 1 ст. борошна
- 1 ч. л солі
- 0,5 ч. л. перцю
- 2-3 зубці часнику
- майонез (200-250 г)
- 1 варене яйце для оздоблення
Приготування:
1. Печінка потрібно почистити від плівки і вимочити у воді або в молоці.
2. Печінку потрібно перемелити разом з цибулею в блендері або в м'ясорубці.
3. В однорідну і рідку масу додайте яйця і знову збийте.
4. Додайте до меленої печінки молоко і борошно, сіль, перець.
5. Ретельно все вимішайте. Тісто для печінкових млинчиків готове.
6. Смажте млинці на добре розігрітій сковорідці.
7. Перемажте млинці майонезом з часником.
8. Зверху прикрасьте торт тертим вареним яйцем. Через годинку можна подавати на стіл.
Приємного апетиту!
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, раніше Печінкові котлети як з ресторану-простий рецепт ситної страви
Як повідомляє портал «Знай.иа» Печінка по-берлінськи з яблуками: смачний покроковий рецепт
Також «Знай.иа " писав, що Смачний рис з курячою печінкою і зеленим горошком