У Дніпрі помер від коронавірусу ветеран антитерористичної операції на Донбасі, волонтер Тарас Береза. Про це повідомляє на сторінці в соціальній мережі Facebook радник Дніпровського губернатора Тетяна Губа.

"У першу хвилю пандемії Тарас допомагав лікарям. У другу хвилю пандемії лікарі боролися за життя Тараса... Забезпечення було всім необхідним, але важка хронічна хвороба завадила організму Тараса побороти коронавірус", - повідомила вона.

Скрін, Facebook
Скрін, Facebook

Також до українців звернулася волонтер Олена Суєтова з проханням допомогти у зборі коштів на похорон ветерана.

Вона додала реквізити банківської картки дружини померлого: 4731219118716715, Береза Ольга Юріївна, обов'язково з позначкою "на похорон".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Таня, спасибі Вам за все, що ви зробили для Тараса і робите для інших хлопців. Я до кінця своїх днів, буду дякувати вам за це", "Він був справжнім... Як же боляче писати, що він був... Важко повірити. Пам'ятаємо його. Спасибі вам за допомогу...» ,- пишуть Дніпряни, які знали Тараса Березу.

Нагадаємо, що на Закарпатті помер професор УжНУ Михайло Лендел.

Як повідомляв портал Знай.uа, лікарня в Ужгороді повністю забита хворими з COVID-19.

Також Знай.uа писав, що через переповнені лікарні в Ужгороді хворого COVID-19 довелося везти в сусідній район.