Під Миколаєвом в Очакові 16-річний підліток обікрав магазин з морозивом і свою школу, потім підпалив її. Його викрили в крадіжці виручки з кіоску.

Про це повідомили в пресслужбі поліції в Миколаївській області.

16-річний місцевий житель віджав ролети віконця в кіоску вуличної їжі, і забрав 3000 гривень виручки. Зараз неповнолітній є підсудним по ряду майнових злочинів, а всього на його рахунку близько 15 епізодів крадіжок і викрадень.

фото: Національна поліція
фото: Національна поліція

1 листопада вночі із заявою в поліцію Очакова звернулася місцевий підприємець і повідомила про викрадення грошей з її ларька по вулиці Спаській. Переглянувши встановлені в місті камери відеоспостереження, правоохоронці побачили вже відомого ним фігуранта.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

фото: Національна поліція
фото: Національна поліція

Підлітка викликали до відділу поліції, куди він прибув з бабусею. Йому інкримінують 3 ст.185 КК "крадіжка з проникненням в приміщення".

За крадіжку йому загрожує до 6 років позбавлення волі.

Нагадаємо, под Києвом правоохоронці затримали хлопця, який промишляв викраденням автомобілів.

15-річний хлопчик діяв у Макарівському районі. На рахунку викрадача - щонайменше чотири подібних випадки, в тому числі викрадення мотоцикла і вантажівки.

Цього разу неповнолітній порушник вирішив вкрасти автомобіль "ВАЗ 21011" - власник машини повідомив про її зникнення вранці, хоча ввечері залишав транспортний засіб біля свого двору.

Правоохоронці швидко відшукали викрадача. Виявилося, що підліток з подругою вирішив покататися і проник в авто через незачинені дверцята.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Під Дніпром озвірілий школяр побив і пограбував пенсіонера-висадив двері ногою

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Запоріжжі банда малоліток винесла з магазину мішок алкоголю- " проводжали канікули"

Також «Знай.иа " писав, що Юні та безголові тернополянки зламали собі життя краденими шмотками