Дніпрянин похвалився майстерністю напередодні Хеллоуїна, вирізавши з гарбуза цікаві фігурки. Детальніше про це Den Weissman розповів на своїй сторінці в Facebook.

Читайте Знай в Google News!

Хелловін - це не тільки містичне свято, на яке люди вбираються в страшні костюми, а й привід проявити свій талант. Так, житель Дніпра вирішив згадати молодість і застосував навички карвінгу (різьблення) на гарбузах.

Чоловік вирізав з плоду відомий "Ліхтар Джека", а також гарбузові "мізки". Що примітно, останні вийшли неймовірно реалістичними.

Ліхтар Джека / фото: Den Weissman
Ліхтар Джека / фото: Den Weissman

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Мізки з гарбуза / фото: Den Weissman
Мізки з гарбуза / фото: Den Weissman

Майстер розповів, що на різання у нього пішло кілька днів. Найбільше він витратив саме на мізки, намагаючись вирізати кожну деталь. Він розповів, що до самого свята ставитися з гумором і радить не приплітати до нього щось містичне.

Чоловік написав, що раніше непогано вирізав по дереву, та й архітектурні навички йому стали в нагоді. Своїми творами він похвалився не тільки в соціальних мережах, але і порадував членів сім'ї.

"Один друг пропонував дарувати ці мізки деяким людям - як символічний жест... Я поки відмовився (але надалі обіцяю обміркувати цю ідею). Як би це дивно не звучало - але ми плануємо їх з'їсти... " - пише майстер.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Дніпрі пожежники сфотографувалися з " гарбузовими головами".

Як повідомляв портал Знай.иа, як Київ готується до найстрашнішого свята року.

Також Знай.иа писав, що можна і не можна робити в цей день в ніч з 31 жовтня на 1 листопада: прикмети і забобони.