У Дніпрі в районі Гулі Корольової компанія дітей 10-12 років взяла моду лякати людей і дебоширити. Хлопчики на самокатах застрибують на лавки, бордюри і навіть контейнери для сміття. Люди навколо їх не бентежать, навіть якщо ті сидять в парі сантиметрів від них.

Про дику ситуацію на своїй сторінці в Facebook пише "Дніпро Оперативний".

"Якщо скоро будуть поламані лавочки і смітники в нашому сквері - не дивуйтеся. Зараз до нас підійшла банда "самокатерів" років 10-12. Вони дозволили собі по-хамськи з нами спілкуватися, почали встрибувати по черзі на самокатах на лавочку, де ми сиділи. А один з них забрався на смітник на самокаті", - написала автор відеролика Марія Яброва.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Місцеві вирішили провчити юних дебоширів, дістали телефони і почали знімати хлопців. Помітивши камеру, "самокатери" швидко розбіглися, а дніпряни виклали запис в соціальні мережі.

"Злякалися коли ми дістали камеру і поїхали. Батьки цих невихованих хамів, вам нормально? Мені не складно витерти після них сліди на лавочці, але сам факт того, що діти вирішили "придовбатися" і ще таким способом", - зазначає авторка публікації.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що під Києвом поліцейські затримали підозрюваного у вбивстві співробітниці Верховної Ради України Антоніни Шпір.

Як повідомляв портал "Знай.иа", у Львові поліцейські оперативно затримали зловмисника, причетного до вбивства жінки.

Також, "Знай.иа" писав, що у Дніпропетровській області чоловік пішов на самогубство, вчинивши самоспалення.