27 жовтня в Кривому Розі Skoda влетіла в припаркований Peugeot і перекинулася. За кермом Skoda перебував нетверезий священик, а в машині біля узбіччя – мати з 4-річною дитиною.

Про це передає "Первый Городской".

Жінка отримала множинні травми, її госпіталізували. Батюшка дивом не постраждав.

фото "Первый Городской"
фото "Первый Городской"

Повідомляється, що Peugeot стояв біля узбіччя на вулиці Ватутіна. У салоні перебувала жінка з дитиною 4,5 років. В цей час з боку 129 кварталу в попутному напрямку їхав батюшка на Skoda Octavia. У певний момент він направив автомобіль прямо в припарковану іномарку жінки. Від сильного удару машина батюшки перекинулася.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

фото "Первый Городской"
фото "Первый Городской"

Лікарі повідомили, що у потерпілої діагностували закриту черепно-мозкову травму, травму чола. Жінка скаржилася фельдшерам, що стала погано бачити на ліве око.

фото "Первый Городской"
фото "Первый Городской"

Дивом дитина не постраждала, її відвезли додому. Відбувся переляком і священик. За словами чоловіка, перед тим як сісти за кермо, він пив алкоголь.

фото "Первый Городской"
фото "Первый Городской"

На місці аварії працював екіпаж патрульних і слідчий.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Харкові п'яний вусмерть футболіст влаштував жахливу ДТП: "Алкоголь замість крові"

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Харкові в страшній ДТП загинули полковник і дочка, п'яний вбивця розкаявся: "це молодість і дурість"

Також «Знай.иа " писав, що На Львівщині Chevrolet зробив сальто в повітрі і приземлився на дах: "ні прав, ні совісті"