Давайте будемо чесними один з одним: в метрополітен в Дніпрі спускаються або ті, хто живе неподалік від станцій, або туристи. Об'єднує і одних, і других той факт, що мало хто знає, як виглядає маленький підземний світ. І ми говоримо зараз не про те, що можна побачити з платформи, а про те, що знаходиться між ними.

Свої закони, байки, легенди, сирий запах, гул поїздів, похмурі тунелі і миготливі обличчя пасажирів... Все це — життя людини, яка з самого ранку і до пізньої ночі перевозить тисячі пасажирів, але для всіх завжди залишається невидимкою. Це машиніст. Показати, наскільки все-таки цікава дана професія, взявся блогер Артем Костюк зі своїми друзями, пише Інформатор.

Хлопці зняли відеоролик в реальному часі з реальними звуками, довжиною майже в 50 хвилин. За цей час ви проїдете разом з машиністом поїзда метро повний рейс — "Депо-Вокзальна-Депо" і можете побачити все те, що працівники метрополітену бачать щодня.

Відео інтерактивне - зняте сферичними камерами 360°, які встановили в кабіні поруч з машиністом. При перегляді ви можете змінювати ракурс відео, пересуваючи зображення мишкою, або взагалі максимально зануритися в атмосферу метро, надівши шолом віртуальної реальності. Запасайтеся чимось смачним, сідайте зручніше і насолоджуйтеся маленьким подорожжю.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Якщо відео не обертається - дивіться його на іншому пристрої або іншому браузері, який підтримує програвання відео у форматі 360.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Філатов повернувся в мерське крісло і сказав, коли у дніпрян потеплішає вдома: "Пора працювати"

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Дніпрі чотирилапі хулігани напали на залізну ластівку: "встромили зубищі"

Також «Знай.иа " писав, що На Дніпропетровщині за допомогою дрона обстежили майже 400 км електроліній