У Кривому Розі 27 жовтня на залізничному вокзалі поліцейські виявили 14-річного підлітка без супроводу дорослих. Хлопчик повідомив, що він приїхав з Нікопольського району, щоб погуляти містом.

Про це повідомили в пресслужбі поліції в Дніпропетровській області.

До хлопчика підійшли поліцейські і Він їм зізнався, що приїхав до Кривого Рогу, щоб погуляти, а сам він живе в одному з сіл Нікопольського району.

Підлітка доставили в Томаківське відділення поліції.

Зараз копи розшукують його маму, щоб повернути дитину додому. Зазначимо, мама хлопчика, згідно законодавства, буде притягнута до адміністративної відповідальності.

Популярні новини зараз
Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

фото: Національна поліція
фото: Національна поліція

Нагадаємо, двоє братів 10 років і їх шестирічний приятель зважилися відправитися пішки з міста Марганець в Запоріжжі. Хлопці пішли до обласного центру вздовж залізничних колій.

Стався цей інцидент у понеділок, 19 жовтня.

Про юних мандрівників повідомили жителі села Зоря, у яких хлопціи просто запитали дорогу.

Близько чотирьох годин співробітники правоохоронних органів шукали дітей, і в результаті вони були знайдені в селі Настасівка. Ті в свою чергу розповіли, що батькам природно не розповіли про свої плани.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Києві батьки кинули в парку крихітну принцесу- " Мамочка, де ти?!"

Як повідомляє портал «Знай.иа» У лісі на Буковині виявили багатодітну злиденну сім'ю-батько-тиран і вічно голодні малюки

Також «Знай.иа " писав, що Під Запоріжжям знайшли школярку, яка втекла від батьків: "Хочу жити з хлопцем"