Міський голова Дніпра Борис Філатов вийшов з відпустки за свій рахунок, взятої на час виборчої кампанії.

Про це мер Дніпра Борис Філатов написав на своїй сторінці у Фейсбук.

Ще він повідомив, що з 30 жовтня в місті починається опалювальний сезон.

"Вийшов з відпустки за свій рахунок. Закінчилися вибори. Пора містом займатися, а не брати участь в тарганячих бігах. З 30 числа починаємо опалювальний сезон, щоб після канікул дітки вже пішли в школу в теплі класи. Також прошу приготуватися можливих переможців проектів "бюджету участі" до особистої зустрічі зі мною. Як і обіцяв, підтверджую, що на результати продовження голосування не позначиться. Люблю свою роботу"– написав Борис Філатов.

скріншот зі сторінки в Facebook
скріншот зі сторінки в Facebook

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, в Дніпрі за попередніми підрахунками Борис Філатов набрав найбільшу кількість голосів, що дозволяє йому залишатися в кріслі мера наступні 5 років. Мер дуже вдячний своїм дніпрянам за таку підтримку.

Про це повідомив сам Філатов на своїй сторінці в соцмережі Фейсбук.

"Дорогі мої земляки, повірте, мені важко знайти вам слова подяки. Я просто низько вклоняюся всім в ноги за те, що незважаючи на мегатонни бруду, вилитого на моє чесне ім'я і політично мотивовані кримінальні справи проти співробітників мерії, ви дали мені знову такий колосальний кредит довіри"— написав Філатов.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Філатов уклав конкурентів на лопатки на виборах мера: "Я задоволений"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Філатов вириває перемогу у Краснова в Дніпрі, дані екзит-полу

Також «Знай.иа " писав, що У Дніпрі поліція відкрила кримінальне провадження за фактом підкупу виборців командою Філатова