У четвер, 10 жовтня, президент України Володимир Зеленський провів прес-марафон. Під час нього протягом декількох годин Гарант відповідав на всі питання журналістів стосовно різних тем.

Коли мова зайшла про місцеві вибори, то Зеленський заявив, що він та інші представники партії "Слуга Народу" не планують підтримувати нинішніх мерів кількох міст.

В числі тих мерів, яких не буде підтримувати Володимир Зеленський опинився і мер Дніпра Борис Філатов.


"Ми не будемо підтримувати діючих мерів Одеси, Харкова та Дніпра, незважаючи на підтримку їхніх кандидатур на місцях. Ми розуміємо, що наші губернатори не мають єдиної політики з мерами. Чому? Ми обіцяли перезавантаження владу і будемо готувати міцних людей як альтернативу. У будь-якому випадку, вибирати будуть люди", заявив Володимир Зеленський.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Нагадаємо, що Зеленський терміново мчить в Одесу: слуга народу готує два "сюрпризи", - перлино, зустрічай

Як повідомляв Знай.uа , у Зеленського зробили українцям неймовірний подарунок.

Також Знай.uа писав, як розпізнати депутатів-хамелеонів, які маскуються під "Слугу народу".