У Дніпрі на ж/м Калинівський зграя бродячих собак напала на перехресті автомобіль. Господиня машини поділилася відео нападу, а також фото з ушкодженнями автомобіля.

Про це повідомила Маргарита Романова в групі "Калиновський (Клочко).Дніпро " у Фейсбуці.

Дніпрянка Маргарита поділилася ситуацією, вона їхала на авто у справах, коли на круговому перехресті під машину вискочила зграя бродячих собак. Але тварини були налаштовані агресивно. Вони почали гавкати на автомобіль і кусати.

фото: соцмережі
фото: соцмережі

"Напад" зафіксував відеореєстратор, який був в автомобілі Маргарити.

Популярні новини зараз
Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

В результаті нападу собак, на автомобілі залишилися подряпини і маленькі вм'ятини від укусів собак. Машині буде потрібно косметичний ремонт.

фото: соцмережі
фото: соцмережі

Маргарита зазначила, що ця зграя кидається на всіх перехожих, особливо біля відділення Нової Пошти №42.

"Ось розкажіть мені як можна спокійно по району ходити з дітьми? Ця зграя кидається на всіх перехожих біля відділення Нової Пошти №42. Люди піднімуть бунт, тільки після того як вони когось загризуть? Або врешті-решт їх відловлять до притулку?"— задала питання під фото господиня машини.

скріншот зі сторінки в Facebook
скріншот зі сторінки в Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Під Запоріжжям дворова кішка мало не розірвала домашнього пса-кігті в пащу, шерсть дибки

Як повідомляє портал «Знай.иа» Приборкувачка собак покроково розібрала напад на дівчину і дала поради, як уберегтися від укусів

Також «Знай.иа " писав, що Дніпрянку мало не розірвала зграя голодних собак: "Думала, це кінець"