У Дніпрі в ніч з 24 на 25 жовтня на дитячому майданчику виявили повішену дівчину. За попередніми даними, вона покінчила життя самогубством.

На її шиї були зав'язані провід від зарядного пристрою для мобільного телефону і шнурки кросівок, передає Дніпро оперативний.

Інцидент стався на бульварі Слави, 4. Свідком події став перехожий, він же і повідомив в поліцію.

Особу дівчини вдалося встановити. Нею виявилася громадянка 1995 року народження. На місце події викликали швидку, поліцію та матір загиблої.

"Приїхавши на місце виклику, правоохоронці побачили дівчину, яка була на дитячій гойдалці без ознак життя. На її шиї в два вузли у неї був зав'язаний кабель-зарядний від телефону і шнурки кросівок білого кольору",- зазначає видання.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Передсмертної записки правоохоронці не виявили. Тіло направили на експертизу, після проведення якої з'ясується причина смерті. Причина такого вчинку невідома - цей момент зараз з'ясовують правоохоронці.

Дитячий майданчик, фото: 0362.ua
Дитячий майданчик, фото: 0362.ua

Нагадаємо, в Одеській області повісився чотирнадцятирічний хлопець. Велика трагедія для сім'ї.

Таким чином, повідомляється, що сталася дана трагедія в Білгород-Дністровському. Хлопець чотирнадцяти років звів рахунки з життям. Тіло було виявлено молодшим братом.

Попередньо було встановлено, що сім'я підлітка була благополучною, батьки працювали в школі вчителями.

Родичі також зазначили, що намірів покінчити життя самогубством раніше у хлопця не було. Що саме стало причиною такого вчинку-належить ще з'ясувати. Однак, викладачі, друзі і просто знайомі говорять про те, що не розуміють чому він так вчинив. Він завжди був у позитивному настрої.

Брат знайшов його на дверній арці у дворі будинку. Сім'я не так давно сюди переїхала, і до цього жили в квартирі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Молода Українка влізла в петлю з маленьким янголятком на руках, копи обімліли

Як повідомляє портал «Знай.иа» На Хмельниччині батька і однорічного сина поховали без священика-повісив малюка і накинув на шию петлю

Також «Знай.иа " писав, що У Харкові зниклу жінку з анорексією знайшли в петлі-повісилася, дивлячись на рідні вікна