Поліція АНД району відкрила кримінальне провадження за фактом підкупу виборців під час агітації за чинного мера Дніпра Бориса Філатова.

Як зазначено в матеріалах справи, 15 жовтня при проведенні мером Дніпра передвиборної агітації невідомий громадянин роздавав предмети і речі з символікою політичної партії «Пропозиція».

Наприкінці вказаної зустрічі невідомі особи, які були одягнені в жилетки з написом «Пропозиція», роздавали присутнім на зустрічі дніпрянам пакети з символікою зазначеної партії, всередині яких знаходилися прапорець, магніт, ручка і термокружка. На всі зазначені предмети була нанесена символіка " Пропозиції ".

На місце події була направлена слідчо-оперативна група метою встановлення обставин вчинення кримінального правопорушення. На даний час триває досудове розслідування в рамках кримінального провадження, відкритого за ч.2 ст. 160 КК України. Вживаються заходи, спрямовані на встановлення обставин вчинення правопорушення та осіб його вчинили.

Нагадаємо, Центральний міст в Дніпрі відремонтований і експлуатується законно. Відповідно, парі, яке президент Володимир Зеленський запропонував меру Дніпра в 2019 році, Борис Філатов виграв.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Філатов і Зеленський / фото: сайт президента України
Філатов і Зеленський / фото: сайт президента України

Ще восени минулого року, на День міста 2019 в Дніпро приїжджав новообраний Президент України Володимир Зеленський. Під час знайомства з мером Дніпра Борисом Філатовим гарант уклав парі: до Дня міста наступного року, модернізація моста повинна бути завершена.

Як стало ясно практично через рік, в цьому парі перемогу здобув Борис Філатов.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Правоохоронці планують перевіряти людей зі списків кандидата Вагана Товмасяна від партії "Єдність" на виборчих дільницях

Як повідомляє портал «Знай.иа» Тюлька в бляшанці і" рідний " Туалетний папір: У мережі показали, чим підкуповують виборців

Також «Знай.иа " писав, що Найбільш "брудний" нардеп обійшов колег перед виборами 2020: підкуповує українців лампочками