У Дніпрі чоловік підстрелив сусідського кота, який гуляв на його ділянці по городу. Тварину вдалося врятувати і зараз вона перебуває на лікуванні.

Як розповіла господиня кота Касьяна, дівчина на ім'я Яна, на своїй сторінці в Instagram, інцидент стався в приватному секторі в районі Деївки.

Її кіт на прізвисько Касьян ввечері гуляв по городу сусіда. Через п'ять хвилин вона почула чотири постріли зі зброї. Жінка відразу ж підійшла до паркану і побачила, що її кіт лежав весь в крові і з ранами від куль.

Вона забрала його і відвезла в ветклініку, де йому зробили рентген. Виявилося, що у тварини - вогнепальне поранення, кота поранили з пневматичної гвинтівки Згодом ветеринари повідомили - у кота розірвана печінка і величезний внутрішній крововилив, перфорація кишечника, забій лівої нирки .Дві години лікарі боролися за життя Касьяна. П'ятимісячне кошеня, на щастя, вижило. Зараз потерпілий - у стаціонарі.

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову
Показати ще

Дніпрянка каже, що медики здивувалися, як його в такому стані взагалі змогли доставити в клініку. Кулю так і не вдалося витягнути з тіла, але котик залишився живий і зараз йому належить реабілітація. Він вже може вставати і відгукується на голоси господарів.

Пошуки ж стрілка почалися з опитування сусідів. І, як виявилося, людина з гвинтівкою живе якраз через паркан від господарів кошеня. З соцмереж чоловікові стає зрозуміло - він мисливець. Активно ділиться фото своїх трофеїв. Власники тварини вже звернулися в поліцію. Найближчим часом справою має зайнятися дільничний.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Дніпро засипали таблетки-безпорадні малюки мруть десятками прямо на вулиці

Як повідомляє портал «Знай.иа» Борсучиху Іляну врятували від загибелі в трубі і вона стала всенародною улюбленицею: "обожнює масажі"

Також «Знай.иа " писав, що Під Дніпром школяр убив кошеня каменем і закопав: "просто грався"