У Дніпропетровській області, в Тернівці, молодий чоловік відпочивав у барі в ніч з 13 на 14 жовтня. В результаті нападу іншого відвідувача він ледь не втратив зір. Про це розповіли в поліції регіону.

Повідомляється, що 31-річний потерпілий відпочивав в одному з розважальних закладів міста. Він хотів підійти до барної стійки, але в цей момент його вдарив в обличчя келихом інший відвідувач, який там сидів. Той перебував у стані сильного алкогольного сп'яніння.

В результаті нападу молодий чоловік отримав забої і різані рани обличчя. Його терміново госпіталізували в лікарню в Дніпрі.

На місце події викликали поліцію. Правоохоронці швидко розшукали та затримали 36-річного підозрюваного у нападі.

Злочинцю повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше портал Знай.ua писав про те, що Запорожець опинився на нарах через любов до гучної музики. Він також погрожував вигнати матір з дому.

Також портал Знай.ua писав, що школяр влаштував п'яний дебош посеред Дніпра-катався "під мухою" з пістолетом в руках. У Дніпрі п'яний підліток знову опинився в центрі уваги через порушення громадського порядку. Хлопець вже не вперше порушує громадський порядок.

Також портал Знай.ua писав, що у Франківську сварка жінок Закінчилася перестрілкою чоловіків, здивувалися навіть поліцейські-як на Дикому Заході. Чоловік влаштував стрілянину посеред міста.