У Дніпрі в елітному житловому комплексі виявлені тіла двох молодих жінок 28 і 30 років. На тілах немає слідів насильства, тому правоохоронці відправили їх на судово-медичну експертизу. Інцидент стався 15 жовтня в ЖК «вежі» на вулиці Володимира Вернадського.

Поліція, поки не встановила обставини, при яких померли подруги. Тіла виявили вранці. Поліція викликав друг жінок, який знаходився з ними в квартирі. Знайомі жінок розповіли, що вони довгий час дружили.

На тілах немає ознак насильницької смерті, тому поліція розглядає можливе передозування наркотиками. Однак зараз офіційного підтвердження цієї версії немає, проводяться експертизи.

В Днепре в квартире элитного ЖК «Башни» нашли мертвыми двух молодых женщин. В четверг, 15 октября, в одной из квартир...

Geplaatst door ДНЕПР op Vrijdag 16 oktober 2020

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадавши, Знай писав, що в Запоріжжі мати задушила власного сина. Тіло знайшли односельці. Сталося це в середу, 14 жовтня. У відділенні поліції надійшла заява про те, що зник чоловік. Написала його дружина загиблого, 25 річна дівчина. Вона зараз проходить військову службу за контрактом, і з чоловіком розмовляла востаннє ще в кінці липня. Відтоді він жодного разу не виходив на зв'язок.

Також Знай повідомляв, що у Львові студентка народила дитину на орендованій квартирі, а потім поклала новонароджену дівчинку в пакет в результаті чого вона задихнулася.

Нещодавно Знай передавав, що у Львові сталася дика НП, 18-річна дівчина загинула страшною смертю біля рідних. Її сестра і мати були на волосині від смерті, коли їх знайшли сусіди.