Рятувальники Дніпропетровської області все частіще отримують повідомлення про виявлення змій у публічних місцях.

Про це йдеться у повідомленні Головного управління Державної службі з надзвичайних ситуацій України в Дніпропетровській області.

Так, жінка викликала рятувальників за адресою: вулиця Набережна Перемоги поруч і повідомила, що поруч із зупинкою громадського транспорту знаходиться змія. Плазун повзав на велосипедній доріжці, рятувальники виловили "туриста", довжина якого орієнтовно складає 1 метр. За межами міста плазуна випустили.

Аналогічне повідомлення надійшло рятувальникам в Кривму Розі: у приміщенні аптеки на Вечірньокутській Довгинцівського району повзає змія. Рятувальники виловили плазуна з приміщення за допомогою спеціального обладнання.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Нагадаємо, в Чорнобильській зоні біологи виявили рідкісну змію. Свою знахідку вчені зробили під час дослідження фауни місцевих водойм.

Оглядаючи болота і річечки краю, біологи несподівано зустріли мідянку-рептилію, яка занесена до Червоної книги України. Помітити рідкісну тварину пощастило експерту-герпетологу ГО "UNCG" Олексію Марущаку, який займався дослідженням водойм у заповіднику. Він наочно продемонстрував, що змія цілком безпечна і не представляє ніякої загрози для людини.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Хижак з Червоної книги накинувся на беззахисних українців: "Покусала дівчину, звисала з дерева"

Як повідомляє портал «Знай.uа» Під Дніпром нахабна гадюка окупувала улюблене місце туристів, більше туди-ні ногою

Також "Знай.ua" писав, що У лісі під Києвом змія вчепилася дитині в руку: покарала за цікавість