У Дніпрі в парку Новокодацькому з'явилися неймовірної краси піаніно.

Про це повідомляють у телеграм-каналі "Дніпро Зараз".

Користувачі в мережі поділилися фотографіями нових арт-об'єктів, встановлених в парку "Новокодацький": там розмістилися два піаніно, на яких зобразили пам'ятки міста Дніпро.

"У парку" Новокодацький " з'явилися два розписних фортепіано з видами міста. Піаніно розписала художниця Оксана Ковтун",- повідомили автори фото.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

На одному піаніно зображені театр опери та балету і вид на вітрило і «Поплавок», на другому — вулиця Короленка і набережна з видом на жк «Вежі».

Капітально арт-об'єкти будуть встановлені і налаштовані 14 жовтня, але вже зараз ними помилуватися ними в парку "Новокодацький".

Нагадаємо, жителі Харкова незабаром зможуть грати на піаніно прямо на вулиці.

Повідомляється, що скоро на вулицях міста встановлять 30 розмальованих піаніно, які присвячені фестивалю Kharkiv Music Fest. Всі інструменти прикрашалися за спеціально створеними ескізами, а в їх втіленні в реальність брав участь популярний харківський художник Роман Мінін і каліграф Олексій Чекаль.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Відомому піаністу "воскресили" пальці і він зіграв вперше за 20 років

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Дніпрі пенсіонерка-рокерша з гітарою надихнула все місто: "де тут музична школа?"

Також «Знай.иа " писав, що У Харкові вандали розгромили візитку міста-піаніно вщент