У Дніпрі з'явився незвичайний арт-об'єкт, який перекочував в місто з української столиці.

Про це повідомляє Інформатор.

Ще в 2018 році у вересні в Києві встановили величезну синю руку на місці знесеного пам'ятника Леніну. Тоді ця скульптура викликала у городян масу глузувань і фотожаб. Але 3 грудня 2019 року ця ж рука "переїхала" в Дніпро. Незвичайний арт-об'єкт встановили на біля Театру опери та балету. Варто відзначити, що скульптуру встановили в Дніпрі тимчасово.

У Дніпрі встановили синю руку Фото: Інформатор

Цей арт-об'єкт створив румунський скульптор Богдан Раци. Рука символізує дружбу та спілкування, а її колір — надію.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

У Дніпрі встановили синю руку Фото: Інформатор

Цей незвичайний арт-об'єкт побував уже в багатьох містах і не тільки України: Лісабоні, Києві, Миколаєві. На даний момент поки що невідомо, скільки ж ця синя рука простоїть тут, і в яке місто вона попрямує після Дніпра.

Нагадаємо, Мазепа, Петлюра і Бандера з'явилися в Facebook: про що могли б писати у мережі великі українці

Як повідомляв раніше Знай.ua Івано-Франківськ потрапив в десятку фіналістів національного конкурсу "Молодіжна столиця України".

Також Знай.ua писав про те, що Коли день захисника України: дата, традиції і подарунок.