Мер Дніпра Борис Філатов закликав городян приєднатися до комплексної програми озеленення міста, яка стартувала наприкінці минулого тижня.

Відповідне відеозвернення мер Дніпра опублікував у своєму Instagram.

Як розповів Борис Філатов, у комплексній програмі озеленення міста візьмуть участь департаменти міськради та комунальні служби міста.

"Ми хочемо, щоб до цієї ініціативи приєдналися також всі небайдужі жителі Дніпра – голови ОСББ та житлових комітетів, ті, хто зацікавлений робити місто чистішим і зеленішим.
⠀Нас часто звинувачують в тому, що ми багато рубаємо дерев, забуваючи при цьому, що на кожне з них ми висаджуємо чотири.
⠀Тому приєднуйтесь до нас!"— заявив мер Борис Філатов.

Мер Дніпра дав старт кампанії, посадивши перший дуб.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, Борис Філатов розповів про атаку, яку готують проти нього противники. Йдеться про клонів-однофамільців.

Таким чином, повідомляється, що мер Дніпра Борис Філатов на своїй сторінці в Фейсбук резюмував процес реєстрації кандидатів на посаду міського голови і розповів про підготовку атаки клонів.

Політик зазначив, що тут замішана "Зелена" влада, і їх логіка досить проста - не дати йому перемогти в першому турі на місцевих виборах.

Ну что, прием документов для регистрации кандидатов в мэры и депутаты Днепра завершился вчера в 00-00. Как всегда буду...

Geplaatst door Borys Filatov op Donderdag 24 september 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Дніпрі Філатова "вмили" нашатирем, у справу втрутилися копи: "нікого не боюся"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Комунальники Філатова закінчили велодоріжку на сходинках: "для наївних велосипедистів"

Також «Знай.иа " писав, що Філатов кинув камінь у город Зеленського: "Пора міняти"