Мер Дніпра Борис Філатов опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook пост, де виклав свою позицію щодо подій в Україні та щодо нової влади.

Філатов відразу зазначив, що він не намагається втручатися в ті сфери, які його не стосуються. Він береться коментувати свою позицію тільки щодо тих сфер за які він відповідає.

Борис Філатов

"Ні зараз, ні в минулому. Якщо Ви звернули увагу, то я не ретранслирую свою "особливо цінну думку" ні про ринок землі, ні про ФОПи, ні про обмін полоненими, про Юзика співтовариші. Мене не цікавить відпочинок в Омані і запізніла реакція на збитий "Боїнг". Точніше, все це, звичайно, мене цікавить, але не мого розуму справа це коментувати, поки я сиджу в своєму кріслі", - написав мер Дніпра

Філатов відзначив, що він представляє інтереси Дніпра, тому не може стояти осторонь поки його землякам "вішають локшину на вуха" в тій сфері, за яку він відповідає.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Скажіть, а за що я повинен любити нову владу? За мінус 2 мільярди в бюджет міста? За припинення соцэконома та фонду регіонального розвитку? За зупинені будівництва? За кричущий непрофесіоналізм, шапкозакидництво і нескінченні скандали? За те що "правоохоронці" розперезалися остаточно, та під виглядом боротьби з корупцією, просто перерозподіляють сфери впливу і потоки? За згортання прав місцевого самоврядування?", - риторично запитав Філатов.

Також Борис Філатов заявив, що і при цій і за минулої влади завжди твердив, що потрібно віддати територіальним громадам екологічний контроль. Все тому, що саме їм цим дихати, а не чиновники з Києва. Також він виступав за те, щоб територіальним громадам віддали адміністрування місцевих податків і регулювання грального бізнесу. А також надали можливість створити місцеву поліцію.

" А у відповідь тиша. Вірніше ні. Не тиша. У відповідь нам непрозоро і в турборежимі пропонують перекроїти Конституцію, змінити адміністративний устрій держави і прислати з Києва "смотрящих". Ви, хлопці, замість того, щоб постійно лізти до місцевих рад в кишеню і плювати їм в душу, краще займіться економікою. Робочими місцями. Доходами громадян. При вас промвиробництво почало валитися кожен місяць! Ні, хлопці, не буду я вас любити. Та інші розлюблять вас теж швидко", - зазначив Філатов.

Скріншоти

Нагадаємо, Філатов убезпечив себе від жорсткого троллінгу пранкери Джокера: "На руку Путіну".

Як повідомляв Знай.uа, Разумков відповів про зарплату для слуг народу в конвертах: "Буде корисно і правильно".

Знай.uа писав, львівські слуги народу звинуватили Гончарука у державній зраді: офіційне звернення.