У Павлограді відбувається справжній бебі-бум, з початку цього року в місті народилося в два рази більше двійнят, ніж у минулому.

Про це повідомила адміністрація Павлоградського пологового будинку.

Всього на Дніпропетровщині за 9 місяців 2020 року з'явилися на світ понад 16 тис.дітей. Акушерську допомогу в нашій області надає 21 медичний заклад охорони здоров'я, перинатальні центри в Кривому Розі та Дніпрі.

З початку 2020 року в Павлоградському пологовому будинку з'явилися на світ 923 малюка: 536 хлопчиків і 387 дівчаток. З початку цього року в Павлограді народилося 15 двійнят (30 немовлят) — це в 2 рази більше, ніж у минулому, 2019 році. Варто відзначити, що кількість двійнят активно зростає. Але передбачити, чи буде в наступному році приріст чи ні — неможливо.

пологовий будинок, скріншот з відео
пологовий будинок, скріншот з відео

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Цього року в області побачили світ 16169 малюків — 8165 дівчаток і 8004 хлопчика. З критичною вагою до 1 кг народилося 78 дітей. Більше половини з них вдалося врятувати і виходити - їхньому життю вже нічого не загрожує", - розповіла головний лікар-акушер області Катерина Каїра.

Також з початку 2020 року в області народилося 202 двійні та 1 трійня.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Закарпатські пологові будинки переповнені немовлятами, матусі сяють від щастя-вперше за 7 років

Як повідомляє портал «Знай.иа» Третьякова наврочила? В Україні дітей зменшилося вдвічі, а кожен п'ятий- " неякісний″

Також «Знай.иа " писав, що Киянки влаштували справжній бебі-бум-столиця поповнилася сотнями малюків