У Дніпрі на житловому масиві Сонячний дивом не трапилася трагедія. Молода мама гуляла з дитиною на вулиці розповіла про те, що в парку її однорічний малюк впав і вдарився головою. Хлопчик втратив свідомість і перестав дихати. Жінка настільки сильно злякалася і не знала, що робити, хоча сама медик. Благо, поруч були добрі люди, які допомогли їй.

Про це стало відомо з повідомлення Анастасії Зрожевської Васильчук у Фейсбуці, пише Дніпровська Панорама.

"10 жовтня близько 18 години на набережній в парку Моя однорічна дитина впала і вдарилася головою, після чого була втрата свідомості і припинення дихання.

Я була в повній розгубленості, хоча сама медик, і в шоці просто не знала, що робити з дитиною.

Величезне спасибі людям, небайдужим, які допомогли відкачати мою дитину і привести до тями мене. Відвезли нас в лікарню. Я від шоку не пам'ятаю, хто допомагав. Ще раз подякую вам!"— - подякувала рятівникам у повідомленні Анастасія.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як стало відомо, зараз з дитиною все добре, травма виявилася не страшна. За словами матері, «а то, як дитина відключився, виявився аспіраторно-афективний синдром».

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Дніпрі горе-мати залишила чотири крихти на два дні без їжі і води: "у мене справи"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Жінка врятувала похованого живцем малюка і зустрілася з ним через 20 років-ніхто не зміг стримати сліз

Також «Знай.иа " писав, що Мужні тернополяни витягли дітей з вогню, ризикнувши життям: "не могли вчинити інакше"