На Дніпропетровщині мандрівниця змогла зафіксувати на камеру небезпечних змій-гадюк. Відповідними кадрами Ірина Карпець поділилася на своїй сторінці в Facebook.

Читайте Знай в Google News!

Як написала Ірина, двох степових гадюк вона виявила в Криворізькому районі на стежці. Спочатку вони повзали парою, проте одна з них злякалася і поповзла, а друга люб'язно попозувала для дівчини.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

На опублікованому відео можна помітити, що гадюка поводиться насторожено і злегка агресивно, проте на Ірина не наважилася нападати. Як зазначила сама дівчина, степові гадюки ніколи першими не нападають на людей. Щоб убезпечити їх від полохливих туристів, автор перенесла змій в тихе місце, подалі від людних стежок.

Geplaatst door Ирина Карпец op Vrijdag 9 oktober 2020

Geplaatst door Ирина Карпец op Vrijdag 9 oktober 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Закарпатському лісі знайшли тіло величезної змії.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Кривому Розі гадюка заповзла в будинок. Налякала не на жарт інших.

Також Знай.иа писав, що на Львівщині двоє маленьких дітей опинилися в реанімаційному відділенні Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медичного центру через укуси змій.