Перестало битися серце кандидата філологічних наук, доцента, декана факультету української філології та ветерана Криворізького державного педуніверситету Іншакової Ірини Опанасівни.

Про це повідомила Людмила Бурман у Фейсбуці, пише Дніпровська панорама.

"8 жовтня у віці 59 років невблаганна хвороба забрала життя Іншакової Ірини Опанасівни - кандидата філологічних наук, доцента, декана факультету української філології та ветерана університету",- написала Людмила Брман.

Ірина Опанасівна - корінна криворіжанка, все життя вона віддала Криворізькому педагогічному університету.

Популярні новини зараз
Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Тут у 1986 році вона закінчила філологічний факультет, здобувши спеціальність вчителя української мови та літератури. Після отримання диплома, як і належить, 3 роки відпрацювала в одній з міських шкіл, а в 1992-1995 роках пройшла навчання в аспірантурі при рідній кафедрі української мови та літератури КДПУ, куди була прийнята на посаду асистента в 1989 році.

Після завершення аспірантури Ірина Опанасівна продовжила успішний шлях науково-педагогічного працівника. Віхами цього шляху були посади старшого викладача (1996), доцента (1998), декана факультету (2008 — 2012). Звільнилася з Університету у квітні 2020 року за станом здоров'я.

"У наших серцях і пам'яті Ірина Опанасівна залишиться людиною, яка любила людей. Колега, яка заснувала одну з успішних освітніх династій нашого університету, професіонал і патріот. Глибокі співчуття рідним і близьким Ірини Опанасівни"— сумують колишні колеги Ірини.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Львові коронавірус обірвав життя вчительки - її обожнював весь клас

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Києві помер академік Олійник-Тернопільщина оплакує легендарного земляка

Також «Знай.иа " писав, що На Тернопільщині прощаються з відомим викладачем - не дожив до Дня Вчителя день