На Дніпровщині підбили підсумки кулінарних змагань між ОТГ області. З-поміж понад 30 страв журі мало обрати найкращий рецепт страви, характерної для місцевості, у якій мешкає учасник.

Про це йдеться у повідомленні організатора конкурсу — Дніпропетровського регіонального офісу ULEAD.

Перший етап тривав близько місяця, тут зібралися смачні "родзинки", в яких збереглися найдавніші традиції. Учасники презентували свої рецепти у найрізноманітніших форматах - піснею, текстом, відеороликом. Організатори зазнчають, що пости з відеорецептами збирали понад півтори тисячі лайків, репостів і коментарів. Саме за лайками і обирали переможців.

Тож, перше місце посіла Раївська ОТГ за відеорецепт козацького куліша. Друге місце дісталося Підгородненській ОТГ за відеорецепт борщу з пампушками, голубців і вареників. Третє місце — Великомихайлівській ОТГ за відеорецепт трьох страв: юшки, запеченого гарбуза і козацької намазки.

🥳☺️🤗Час оголосити переможців настав! ‼ Команда #ULEADДніпро щиро дякує всім учасникам нашого кулінарного конкурсу,...

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще
Geplaatst door ULEAD Дніпропетровський регіональний офіс op Maandag 5 oktober 2020

1 жовтня - Всесвітній день вегетаріанства, і в Києві вирішили приготувати найбільшу веганську шаурму з фалафелем, яку тільки бачили в України - майже 30 метрів! Готували "гіганта" на Подолі, до роботи залучили десятки волонтерів.

Як повідомляє портал " Знай.ua» Набережну Києва заполонили торгаші-шаурма, плов і пиво рікою, забули про туалети

Знай.ua писав, що У Києві влаштували рейд на вуличних торгашів, ринок зник - ні зелені, ні сметани

Нагадаємо, раніше Поки Київ на карантині, у Кличка "під шумок" коронавірусу взялися за МАФи