У Дніпрі жінка в своїх корисливих цілях роздобула безкоштовні квитки в парк динозаврів "DІНО-парк" і продавала їх дітям. Інцидент стався в парку Зелений Гай.

Про це повідомляє представниця Дніпровської міськради Одарка Біла на своїй сторінці у Фейсбуці.

Як стало відомо, адміністрація "DІНО-парку" спеціально підготувала безкоштовні квитки для дітей. Але одна "кмітлива" панянка заволоділа ними невідомим шляхом і продавала їх біля парку по 50 гривень.

"Парк динозаврів-Дніпро підготував безкоштовні квитки дня #дітидніпра. А ця людина вирішила нажитися на дітях і продавала їх перед входом в сам парк по 50 гривень",- написала Одарка Біла.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Зараз поліція вживає всіх необхідних заходів, щоб розшукати шахрайку і притягнути її до відповідальності.

Нагадаємо, в Києві помітили псевдоволонтерку, яка стверджує, що збирає кошти для онкохворих дітей. Своїм "ремеслом" вона займається не перший рік, і кияни вже знають "благодійницю" в обличчя. Однак поліція не поспішає припиняти її діяльність, стверджують городяни в співтоваристві "Київ Оперативний" в соціальній мережі Фейсбук.

"Цікаву панночку зустрів прямо на Майдані Незалежності наш підписник. Нічого такого, просто вона ходила в центрі міста і збирала гроші на ліки для хворої дитини. Підходить абсолютно до всіх і просто клянчить, а коли кошти не дають-починає лаятися і ображати",- зазначають у спільноті.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Під Дніпром горе-лікар цинічно обдурив матір з хворою дитиною: "ліків немає!"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Київська чиновниця наживалася на сиротах під носом у Кличка - "торгувала" дітьми, як картоплею

Також «Знай.иа " писав, що Наживаються на заробітчанах-українець показав, хто і кого "кришує" при перетині кордону на карантині