У Кривому Розі рибалці на хижу снасть попався величезний сазан.

Про це пише Дніпровська Панорама, посилаючись на повідомлення Алекса Брика у Фейсбуці.

Рибалка Алекс вибрався на риболовлю, щоб половити на спінінг окуня та іншу хижу рибу. Алекс розраховував на упіймання окуня або щуки, коли від удару зігнувся спініг, а фрикціон котушки завив як заведений.

На джиг клюнув величезний сазан, який затягнув на 11кг. 400г.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

З трофеєм довелося серйозно поборотися, так як риба сазан дуже сильна, враховуючи його вагу, то таку риболовлю можна назвати екстримальною.

І ось після хвилюючої боротьби з гігантом, сазан опинився в човні. Хоча, спочатку рибалка збирався ловити судака.

Відзначимо, що сазан (Короп) виростає до 35кг. Але представник свого роду з вагою в 11кг, вже вважається величезним трофеєм.

Нагадаємо, любитель рибалки з Чернігівщини Дмитро Бабинець спіймав гігантського монстра у водоймі - щука з вагою 9 кілограмів.

Молодий чоловік зловив величезну щуку і розповів, як він її витягував з води. Він заявив, що довелося важко, так як у нього не було пристосувань для виведення такої великої риби. Він зробив три спроби і на третій раз йому вдалося затягнути цього монстра в човен. Дмитро зазначив, що він розумів можливість поранення рук такою великою рибою. Він уточнив і вагу лову - 8700 грам. Це виявився його найбільший трофей.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Дніпрянин вивудив 5-кілограмового судака - на заздрість усім

Як повідомляє портал «Знай.иа» Дніпрянин вивудив гігантську щуку, рибалки обзавидуются: "як русалка!"

Також «Знай.иа " писав, що Дніпровські рибалки вивудили річкове Чудовисько-зубищі, як у акули