У Кривому Розі пасажирів місцевого 307-го маршруту дивує водій-філософ, який дякує пасажирам за оплачений проїзд.

Про це повідомили в групі "Кривий Ріг без цензури" у Фейсбук.

Як зазначив автор поста, користувач під ім'ям Max Montana, при оплаті за проїзд водій говорить "спасибі".

"При оплаті за проїзд водій каже: спасибі. Прямо вухо ріже. А за ним золоті слова — будьте добрішими", — написав криворіжець.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

У салоні за кріслом водія дійсно висить рукописний плакат, що закликає людей не злитися і не злити оточуючих.

Як виявилося, чимало криворіжців, які їздили цим маршрутом, встигли прочитати прості філософські слова. Вони відзначають, що ввічливі і спокійні водії є і на інших маршрутах міста:

"На 255 теж є такий унікальний водій. Правда поки фотки немає", " Пасажирам би теж не завадило говорити водієві "спасибі" і " будь ласка"," І на 295 маршруті є літній водій з яким дуже приємно їздити. Оголошує зупинки, спасибі-будь ласка. І йому також відповідають пасажири" ," на 312 маршруті теж працював водій від бога.Він ніколи не відмовляв жодному пенсіонеру. Завжди ввічливий і спокійний".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Запоріжжі маршрутник бридко нахамив жінці і знайшов у собі сили вибачитися: "втомився"

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Львові маршрутник вразив благородним вчинком заради дівчини з інвалідністю: "Побільше б таких"

Також «Знай.иа " писав, що Львів'яни врятували маршрутника, який мало не помер на ходу: "нашатир, бинт - швидше!"