Стало відомо про те, що в місті Дніпро знову помітили людей, які були під наркотичними речовинами.

Таким чином, повідомляється, що робили вони це посеред білого дня, абсолютно без сорому. Їх могли бачити як дорослі, так і діти.

У соціальній мережі Facebook, місцевий житель Іван колонією написав, що знайшов в мережі ролик, і розмістив його в співтоваристві для того, щоб попередити жителя району Лівобережний про подібних персонажів. Їх зараз розвелося дуже багато.

Наркомани на проспекті Миру 12 за магазином «EVA», щодня приходять і роблять свої процедури. Як пожартував автор поста, займаються голковколюванням.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, раніше в місто Дніпро вже знаходили таких персонажів. На території 96 школи кололися два наркомани. Це неподобство відбувається на очах у дітей.

Самотньому при цьому дісталося непогано, і довелося навіть зливати дозу.

Батько дитини, який навчається в даному закладі, застав їх на гарячому, і почав бити одного з їх, кажучи про те, як же вони вже набридли.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Запоріжжі аптека постачає наркоманів "легальними" наркотиками-потрібно тільки кодове слово

Як повідомляє портал " Знай.ІА» У Запоріжжі накрили смердюче лігво наркоманів-шприци і димедрол по всій школі

Також " Знай.ІА " писав, що У Харкові копи поставили наркоманів "на лічильник" і зібрали сотні тисяч на " Lexus"