Стало відомо про те, що в Дніпрі попрощалися із загиблим в Луганській області бійцем Артемом Бондаренко.

Таким чином, повідомляється, що сталося це в п'ятницю, 2 жовтня. Там попрощалися із загиблим в Луганській області захисником України Бондаренко Артемом Анатолійович. Прощання було на Алеї Героїв поруч з Дніпропетровською обласною радою, а також обласною адміністрацією.

Прощання пройшло об 11: 00. Про це повідомляє Інформатор з місця події.

Загинув Артем трагічно рівно місяць тому, 2 вересня під час пожежі. Побратими розповідають, що під час поки всі гасили пожежу, яка наближалася до поліції, Артем займався евакуацією військового майна.

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Тривалий час боєць вважався безвісти зниклим. Через деякий час його бездиханне тіло було знайдено під завалами бліндажа.

За заслуги перед Батьківщиною старшину Артема Бондаренка посмертно нагородили орденом «За мужність». Воно було передано його матері.

Попрощатися з захисників прийшла величезна кількість людей, і серед них був і товариші по службі Артема, його рідні, близькі, знайомі і просто небайдужі. Похорон відбувся коло 12: 00 на Краснапільському кладовищі.

Нагадавши, Російські Школярки станцювали в бікіні біля меморіалу Перемоги

Як повідомляв портал Знай.ІА, українські молодята влаштували цинічну фотосесію біля меморіалу Пам'яті Героїв Небесної Сотні

Також Знай.ІА писав, у Києві вандали осквернили пам'ятник жертвам Голодомору