Стало відомо про те, що в Дніпрі хлопець шукає дівчину, яку побачив у маршрутці.

Таким чином, повідомляється, що молодий хлопець дуже просить допомогти йому налагодити особисте життя. Він попросив городян знайти дівчину, яку він побачив у маршрутці 136. Своєю романтичною історією він поділився з передплатниками.

Віталій Шевченко вранці їхав у маршрутці. Там сиділа шалено красива дівчина в масці. Він підсів до неї, однак, поговорити не наважився. А тепер, шалено шкодує, що так скучилося.

Він хвилин 10 їхав думаючи про це, а потім все ткі теж надів маску, в знак поваги.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Промайнула думка запропонувати їй сфотографуватися, мовляв вони порядні громадяни, але не зміг видавити з себе цю пропозицію, і тепер дуже шкодує.

"Може у неї є чоловік, хлопець, але, я хоч би дізнався. А так хочу її ще раз побачити. У фантастичних історіях вони знаходять один одного і спілкуються. Як шкода, що я так і не наважився заговорити.

У неї були темне волосся і локони кучеряве. Я був у Червоній масці."- пише Віталій Шевченко.

Він вирішив написати свою історію в деяких пабліках в соціальних мережах, і тепер сподівається, що йому вдасться знайти свою потенційну лобовь.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, збереження жіночого репродуктивного здоров'я: названо 9 обов'язкових продуктів

Як повідомляв портал " Знай.ІА", якщо у дитини поганий апетит-доктор Комаровський дав десять рецептів допомоги

Також " Знай.ІА " писав, що донорів крові жорстко каратимуть за обман: чим обернеться подання неправдивої інформації про здоров'я