Стало відомо про те, що в Дніпрі різко подорожчав цукор. У чому причина цього.

Таким чином, повідомляється, що в Дніпрі, і у всій Україні в цілому останнім часом спостерігається різке підвищення цін на цукор з боку вітчизняного виробника.

Через недоліки в процедурі держрегулювання цін на соціально значущі товари це може створити штучний дефіцит цукру на полицях магазинів.

Постачальники і виробники підвищують ціни в дрібному і великому опті в середньому на 30-50%.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Основною причиною цього виробники назвали низьку якість нового врожаю цукрових буряків, а це вилилося в зниження обсягів виробництва.

При всьому цьому роздрібні мережі з побоюванням за всім цим спостерігають.

Цукор-одна з головних складових кошика українців.

У великій мережі АТБ говорять про те, що для того, щоб врегулювати ціноутворення на соціальну групу товарів, місцева влада прийняла постанову «Про заходи щодо стабілізації цін на товари, що мають істотне значимість, товари протиепідемічного призначення».

Даний документ тепер зобов'язав операторів ринку Рівненської торгівлі декларувати зміну ціни на товар як мінімум за 30 днів до початку застосування.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Слуги народу взялися за пенсії, з чим залишаться українці після чергової індексації.

Як повідомляв Знай. ua, перерахунок пенсій в Україні 2020, новий прожитковий мінімум і 100 гривень.

Також Знай. ua писав, що українцям підвищать мінімалку і пенсію на 277 Гривень, в Мінсоцполітики пояснили подробиці "щедрості".