Стало відомо про те, що під Дніпром в дитячій пісочнику було знайдено тіло мертвого собаки. Страшна знахідка, яка може зіпсувати психіку дитини.

Таким чином, повідомляється, що в Нікополь мати зі своєю дитиною виявили в пісочниці дещо страшне. Там невідомі вирішили поховати собаку. Незважаючи на те, що щодня це місце відвідує десятки дітей.

Про це стало відомо завдяки повідомленню на сторінці Анжеліки Горбатенько в соціальній мережі Facebook.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Інцидент стався з жінкою, яка в той самий день вийшла на прогулянку зі своєю дитиною. Анжеліка написала на своїй сторінці публікацію про те, що живе поруч з ДК.

Її маленька дитина дуже любить грати в пісочниці, і цей раз не став винятком. Після несподіваної знахідки, їм довелося шукати нове місце для розваг. У пісочниці лежала мертва собака, яку там вирішили поховати невідомі.

Вона там лежить і гниє. Сморід стоїть страшна дитина не розуміє чому він не може туди піти, і починає плакати.

"Де служби ЖКГ? Чому не прибирають? Чому не поміняти пісок? Центр міста! Сподіваюся цей пост помітять і вживуть заходів» — обурено написала в пості Анжеліка.

Нагадавши, на Львівщині виявили гараж з котами у клітках. У населеному пункті Стебник Львівської області, в орендованому гаражі виявили велику кількість кліток з котами.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.иа", у Харкові на всіх стовпах розвісили оголошення з інформацією про шкуродера. у листівці написали навіть місце проживання чоловіка і розповіли, що дана істота труїть котів і собак у дворах житлових будинків.

Також "Знай.иа" писав про те, що у Хмельницькому молодь познущалася над твариною та виклала відео у Мережу. Українці не пройшли повз і пообіцяли знайти їх зробити з ними теж саме.