У жінки, яка нещодавно приїхала з Польщі, народився малюк з патологією.

Про це повідомила волонтер Олена Росолова в групі "БО БЛАГОДІЙНИЙ фонд,, ЛЯЛЮША,," у соцмережі Фейсбук.

В голові у дитини в прямому сенсі слова "отвір". Через це розвинулася інфекція.

Медики сказали, що це генетична патологія, і щоб визначити її походження, потрібно терміново здати розгорнутий генетичний аналіз крові малюкові і мамі.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Ціна одного аналізу 550 грн. На двох треба 1100 грн. Милі наші чарівники, допоможіть, будь ласка. Лікування зовсім не допомагає ... щоб розуміти, що робити далі треба терміново здати аналіз. Грошей у мами немає зовсім ... Ми ж допоможемо, правда? Дуже прошу вас. Від цього залежить життя маленького янголятка...." - пише волонтер Олена Росолова.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Дніпрі Пекельне полум'я змусило багатодітну сім'ю жити на згарищі: "українці, рятуйте"

Як повідомляє портал «Знай.иа» У маленької Українки рак кісток, врятує тільки операція- " Врятуємо ніжку майбутній танцівниці"

Також «Знай.иа " писав, що Київські лікарі врятували пацієнтку з 4,5-кілограмовою пухлиною в легенях-унікальна операція прогриміла на всю Україну