Стало відомо про те, що в Кривому Розі намагаються привернути увагу соціальних служб до долі двох підлітків. Гуляють з бездомними і курять.

Таким чином, повідомляється, що мешканка Кривого Рогу через соціальні мережі звернулася до городян і соціальних служб, щоб привернути увагу до двох підлітків, які намагаються здаватися старше.

Повідомлення про це з'явилося в пості Marina Marina в соціальній мережі Facebook. Ці підлітки вважають, що вони вже дорослі, підбирають бички, курять, а також кидають у літніх людей камінням.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Також, вони крадуть у місцевих речі, а в якості друзів вибирають собі бездомних. "На питання:" Чому не в школі?"відповідь" сховайся, тітка!» — - описала ситуацію криворіжанка.

Автор публікації вирішила зайнятися цим питанням, і запитала у користувачів, чи не знайомі вони з батьками цих порушників порядку.

Стало пізніше відомо, що це брат і сестра - Оля і Олег. Вони живуть поруч з понтонним мостом на Мопрі.

Хтось вважає, що майбутня доля дітей буде сумною, а комусь просто шкода підлітків.

Нагадаємо, раніше Постраждалі від наїзду п'яного майора студентки розповіли про свій стан- " відчуваю пальці ноги, якої немає"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Під Дніпром Школярки влаштували подружці жорстку розправу на камеру- " Добивали ногами в живіт"

Також «Знай.иа " писав, що Школярі жорстоко побили дівчинку з ДЦП: відправили в нокаут і зняли на відео