Стало відомо про те, що в Одесі відвідати зоопарку заліз у вольєр з хижаками заради нового фото в Instagram.

Таким чином, повідомляється, що в Одесі молодий, безстрашний хлопець вирішив ризикнути своїм життям і здоров'ям. Він заліз у вольєр з левами. На чоловіка був складений адміністративний протокол, йому приписали дрібне хуліганство.

Порушнику 22 голи, і в прес-службі Управління поліції охорони в Одеській області розповіли подробиці інциденту.

Молоду людину можуть посадити на 15 діб, і чи ж він відбудеться простим штрафом. Поки що інформації яке саме покарання будуть застосовувати в поліції не озвучили.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

22 вересня молодий чоловік переліз за огорожу вольєра для левів, щоб познімати тварин. Все, що відбувається було записано на філера очевидцями, і ролик вже розлетівся по соціальних мережах.

Хлопець поліз на дерев'яний поміст, а співробітникам зоопарку доводилося відволікати тварин, щоб ті не розтерзали чоловіка.

Відразу ж була викликана поліція. Як тільки поліцейські приїхали, вони тут же взялися за роботу, але хлопець не хотів йти.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше П'яний одесит заліз у вольєр з левами і не бажав його залишати: знайшов своїх

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Мережу злили фото "царя" Бердянського зоопарку-груди колесом і шикарна Біла грива

Також «Знай.иа " писав, що Під Києвом фермер поселив у корівнику Лева - " Проживу з ним до старості!"