Стало відомо про те, що в Дніпрі лікарі рятують дворічну дитину, яку розтерзали собаки. Чому проти батьків відкрили кримінальну справу.

Таким чином, повідомляється, в поліції Донецької області відкрили кримінальну справу за статтею 166 Кримінального кодексу України, в якому йдеться про злісне невиконання батьківських обов'язків.

24.09.20.❗️Новости о Егорке❗️ По Егору все по прежнему: состояние стабильно тяжёлое.😢😢. ...

Geplaatst door Александра Сова-Тимощенкова op Donderdag 24 september 2020

Співробітники правоохоронних органів оглянули місце інциденту, була призначена експертиза, а також вилучили ролики з камер спостереження.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

У поліції також зазначають, що після результатів експертиз буде надана інша кваліфікація у кримінальному провадженні — поки вона відкрита за фактом події.

Нагадаємо, що дворічний малюк постраждав у Селидовому, що на Донеччині. На нього напали домашні вівчарки.

18 вересня дитину екстрено перевели в Дніпро військовим вертольотом, і доставлений в обласну дитячу лікарню на вулиці Космічній.

Незважаючи на всі зусилля лікарів, стан маленького хлопчика залишається вкрай важким. Волонтер Олександра Сова-Тимощенкова щодня звітує про стан дитини на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Малюка підключили до апарату штучної вентиляції легенів, а також до апарату штучної нирки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Новонародженого малюка з гідроцефалією кинули в лікарні, хлопчикові потрібна операція: "Врятуйте Ромчика"

Як повідомляє портал " Знай.ІА» Маленька українка бореться з пухлиною "розміром з апельсин": "Врятуйте Ганнусю!"

Також " Знай.ІА " писав, що До маленької Українки повернувся рак, крик про допомогу мами гримить на всю Україну :" я б серце віддала"