Мер міста Дніпро, Борис Філатов розповів про атаку, яку готують проти нього противники. Йдеться про клонів-однофамільців.

Таким чином, повідомляється, що мера Дніпра Борис Філатов на своїй сторінці в Фейсбук резюмував процес реєстрації кандидатів на посаду міського голови і розповів про підготовку атаки клонів.

Ну что, прием документов для регистрации кандидатов в мэры и депутаты Днепра завершился вчера в 00-00. Как всегда буду...

Geplaatst door Borys Filatov op Donderdag 24 september 2020

Політик зазначило, що тут замішана "Зелена" влада, і їх логіка досить проста - не дати йому перемогти в першому турі на місцевих виборах.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Так і з'являються "прогресивні" кандидати, які абсолютно безглузді.

Якщо таким кандидатам вдасться відібрати у Філатова 2-3 відсотки голосів, то влада може точно домогтися свого.

Також розповів мер міста Дніпро про атаку клонів з таким же прізвищем. Він каже, що спроба зареєструвати їх вже була, але якось їх вдалося збити.

Нагадаємо, на зустрічі з жителями міста мера Дніпра облили зеленкою. Інцидент стався на зустрічі з городянами на Лівому березі за адресою Марії Лисиченко, 11. Борис Філатов відповідав на запитання дніпрян, і несподівано хтось із натовпу запустив у нього бульбашку із зеленкою.

Також портал " Знай.ІА " писав, що Зеленський наробив галасу в Дніпрі, українці не розгубилися: "до Бени відзвітувати прилетів"

Також портал " Знай.ІА " писав, що Під Дніпром будинок почав розсипатися на очах у мешканців-люди бігли, штукатурка падала на голови